قیمت گوسفنده زنده 98
پخش دام زنده کوهستان با سالها تجربه و سابقه فروش گوسفند زنده در تهران آماده ارائه ی خدمات به شهروندان عزیز در تمامی نقاط تهران میباشد.دام زنده کوهستان ,گوسفند با قیمت مناسب را با تاییده از وزارت بهداشت درب منزل تحویل می دهد. هرجایی از تهران که باشید ما گوسفند را با قصاب به صورت رایگان ارسال میکنیم.
بهترین گوسفند زنده از نژادهای مختلف ایرانی
ارسال رایگان قصاب به درب منزل شما
برای تماس با ما با شماره های زیر تماس بگیرید.
09123943700_88575414
نوروز نزدیک است و با نزدیک شدن به نوروز نیاز به دام زنده در کشور افزایش می یابد. گروه گوسفند زنده آماده خدمت رسانی کامل به شما عزیزان در این ایام خواهد بود.
همچنین پیش بینی می شود بعد از نوروز به دلیل کاهش تقاضای گوشت قیمت آن افزایش نخواهد یافت.
قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده در پایتخت بین 60000 الی 65000 هزار تومان است.
خواص قسمت های خوردنی گوسفند:
مغز؛
مغز که در کله پاچه بسیار مورد استفاده قرار میگیرد سرد و تر است. بنابراین مصرف آن برای افراد دارای مزاج سرد و تر توصیه نمیشود. برای طراوت چهره خوب است. هضم آن مشکل بوده و زیادهروی در آن برای معده مضر است و اشتها را از بین میبرد.
گوشت سر گوسفند و بناگوش و چشم گوشتی بسیار لطیف با هضم آسان و مفید بوده و مزاج آن گرم و تر است و برای افرادی که قوه هاضمه قویای ندارند مصرف آن ها توصیه میشود.
دل؛
دل یا همان قلب، از بهترین قسمتهای بدن گوسفند میباشد که عمده حجم آن را گوشت خالص تشکیل میدهد. دارای مزاج گرم و خشک، حرارت نسبتا زیاد و بسیار پرانرژی بوده و برای افرادی که دچار ضعف قوا و سردی مزاج هستند توصیه میشود. منتها هضم آن مشکلتر از هضم گوشت ماهیچه میباشد همانطور که پاره کردن و جویدن آن هم سختتر است. لذا باید در قطعههای کوچکتر بریده شده، همراه با چربی دور قلب کباب و خوب پخته شود و اگر همراه با مختصری فلفل و زیره و یا آبلیمو مصرف شود هضم آن راحتتر خواهد شد. ممکن است در بدن یبوست ایجاد کند.
جگر گوسفند؛
جگر دارای مزاج گرم و تر بوده و خون نسبتا زیادی تولید میکند؛ لذا برای کمخونی توصیه میشود اما هضم آن خیلی آسان نیست و دفع آن از بدن هم سخت است.
قلوه یا همان کلیه حیوان، طبع معتدل و رو به خشکی دارد و محل تولید ادرار است. مصرف آن همچون جگر و ریه به عموم افراد توصیه نمیشود. هضم سخت و دیر دارد و خون ناصالحی تولید میکند.
طحال ؛
طحال عضوی است سیاه رنگ و نزدیک معده که با توجه به حرام بودن آن معمولا دور انداخته شده و مصرف نمیشود. حاوی سودای بسیار زیادی بوده عوارض بسیار زیادی برای بدن دارد و در صورت خورده شدن خونآلوده بسیار غلیظ و پر از سودا تولید خواهد کرد و در صورت تکرار احتمال بروز انواع تودهها، موهای زائد، اختلالات عصبی، لکهای پوستی و سرطان در بدن افزایش پیدا میکند.
دل ؛
دل یا همان قلب، از بهترین قسمتهای بدن گوسفند میباشد که عمده حجم آن را گوشت خالص تشکیل میدهد. دارای مزاج گرم و خشک، حرارت نسبتا زیاد و بسیار پرانرژی بوده و برای افرادی که دچار ضعف قوا و سردی مزاج هستند توصیه میشود
پاچه؛
پاچه مزاج معتدلی دارد. غذاییت زیادی نداشته و فضولات کمی تولید میکند حالت لزج داشته و خون را کمی به سمت لزجی پیش میبرد و به خاطر همین لزجی ملین است. برای کسانی که به غذاهای کم نیاز دارند و یا در حال رژیم لاغری هستند، افراد تبدار و برای محکم نمودن اندامهای سفت مثل استخوان، تاندونها و یا پس از شکستگی خوب است.
جگر سفید؛
شش (جگر سفید) یا پفی، ریه حیوان بوده که غذاییت خیلی کمی دارد. هضم آن سخت است و بیشتر به عنوان دارو برای برخی از افراد تجویز میشود. برای رژیمهای لاغری به جای گوشت تجویز میشود چون شخص را چاق نمیکند و فقط او را سیر میکند.
برای اطلاع از قیمت گوسفند زنده در سال 98 اینجا کلیک کنید.