روش های تشخیص گوشت با کیفیت | ویژگی های گوشت تازه

    روش های تشخیص گوشت با کیفیت

    کیفیت گوشت همیشه برای مصرف کننده مهم بوده است و این یک موضوع بسیار مهم برای صنعت گوشت در قرن بیست و یکم است. از آنجایی که تقاضای مصرف کنندگان برای گوشت با کیفیت در اکثر کشورها در حال افزایش است، صنعت گوشت باید به طور مداوم گوشت با کیفیتی را تولید و عرضه کند که برای مصرف کننده خوشمزه، ایمن و سالم باشد تا از مصرف مداوم محصولات گوشتی اطمینان حاصل شود. برای تولید گوشت مرغوب، شناخت ویژگی‌های کیفی گوشت و عوامل کنترل آنها ضروری است.

    شما می توانید با کیفیت ترین گوشت ها را از دام زنده تهیه کنید.ما در دام زنده بهترین گوسفندان را پرورش و بصورت زنده به فروش می رسانیم.

    Quality meat detection methodsروش های تشخیص گوشت با کیفیت

     

    تعریف کیفیت گوشت تازه دشوار است.از آنجایی که گوشت تازه بافت حیوانی است که برای استفاده به عنوان غذا مناسب است، ویژگی‌های کیفی آن تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند ساختار ماهیچه‌ها، ترکیب شیمیایی، محیط شیمیایی، برهم کنش ترکیبات شیمیایی، تغییرات پس از مرگ (pm) در بافت‌های عضلانی و استرس قبل از مرگ است. به ویژه کیفیت گوشت تازه مستقیماً با ویژگی های فیبر عضلانی مرتبط است زیرا ماهیچه های اسکلتی عمدتاً از فیبرهای عضلانی تشکیل شده اند.

    کنترل کیفیت گوشت تازه از طریق دستکاری ویژگی های فیبر عضلانی

    تنوع در کیفیت گوشت تازه وجود دارد زیرا صفات کیفی تحت تأثیر عوامل درونی و بیرونی مختلف قرار می گیرد. از آنجایی که کیفیت گوشت اساساً به ویژگی های فیبر ماهیچه ای بستگی دارد، مطالعات متعددی رابطه بین صفات کیفی و ویژگی های فیبر را گزارش کرده اند. با وجود تحقیقات فشرده، این رابطه هنوز به طور کامل ایجاد نشده است، با این حال، دانش امروزه چندین راه بالقوه را برای دستکاری ویژگی‌های فیبر عضلانی برای بهبود کیفیت گوشت پیشنهاد می‌کند. این مقاله به بررسی تعریف کیفیت گوشت تازه، صفات کیفیت گوشت و تغییرات کیفیت گوشت می پردازد.

    کیفیت گوشت تازه

    اصطلاح "کیفیت گوشت تازه" بسیار مبهم است زیرا تعریف آن بسته به پیشینه مصرف کنندگان در مناطق مختلف جهان متفاوت است. بر این اساس، اول از همه، کیفیت گوشت باید توسط اکثر  مصرف کننده ها تعریف شود. ترجیحات مصرف کننده مستقیماً با حواس انسان مانند ظاهر، بویایی، چشایی و حس دهان مرتبط است. همچنین کیفیت گوشت تازه را می‌توان با عوامل علمی شامل ترکیب، مواد مغذی، رنگ‌ها، نرمی، طعم‌، فساد، آلودگی و غیره تعریف کرد.

    مرغوبیت گوشت تازه حاکی از مفید بودن آن برای مصرف کننده و قابل قبول بودن آن برای طبخ است. از ویژگی های مهم کیفیت گوشت تازه می توان به رنگ، بافت و مقدار چربی (چربی عضلانی/ چربی بین عضلانی/ چربی زیر جلدی) اشاره کرد، در حالی که از ویژگی های مهم کیفیت مصرف گوشت پخته می توان به لطافت، طعم و آبدار بودن اشاره کرد. به طور کلی،مصرف‌کنندگان رنگ را به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی کیفی برای گوشت تازه ارزیابی می‌کنند، در حالی که لطافت به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی خوش‌طعم برای گوشت پخته شده و پس از آن طعم و آب‌دار بودن رتبه‌بندی می‌شود. با این حال، این می تواند در بین مصرف کنندگان بسته به تجربیات گذشته و پیشینه فرهنگی متفاوت باشد.

    جهت خرید بر روی لینک زیر کلیک کنید

    خرید گوسفند زنده

     Quality meat detection methodsروش های تشخیص گوشت با کیفیت

    در تصویر بالا گوشت سمت چپ همانی است که احتمالاً اکثر شما به آن تمایل دارید. دارای مقدار بیشتری رگه های چربی است.منظور از رگه، تکه های سفید چربی است که در داخل گوشت دیده می شود. علاوه بر این،رنگی روشن‌تر و به رنگ قرمز گیلاسی دارد. گوشت سمت راست چربی کمتری دارد.علاوه بر این رنگ این گوشت تیره تر است.

    طریقه ی نگهداری

    گوشت را قبل از انجماد آماده و بسته بندی کنید.

    گوشت و مرغ را می توان در بسته بندی منجمد کرد، اما توصیه می شود بسته را محکم ببندید تا مطمئن شوید که هوا وارد آن نمی شود. از کیسه های پلاستیکی و فویل های آلومینیومی سنگین که مخصوص استفاده در فریزر طراحی شده اند،برای بسته بندی استفاده کنید.

    از ظروف دربسته مانند شیشه ها و قوطی های پلاستیکی یا ایمن در فریزر استفاده کنید.

    کاغذ فریزر یا  بسته بندی بین ورقه های گوشت قرار دهید تا بعد از انجماد راحت تر جدا شوند.

    Quality meat detection methodsروش های تشخیص گوشت با کیفیت

    مدت زمان نگهداری

    بدانید چه مدت می توانید گوشت منجمد را با خیال راحت نگهداری کنید.گوشت برای همیشه در فریزر سالم نمی ماند.

    گوشت های نپخته را می توان به مدت 4 تا 12 ماه در فریزر نگهداری کرد.

    گوشت چرخ کرده نپخته را فقط می توان به مدت 3-4 ماه به طور ایمن نگهداری کرد.

    گوشت پخته شده را می توان به مدت 3-2 ماه نگهداری کرد.

    هات داگ و ژامبون را می توان به مدت 1 تا 2 ماه منجمد کرد.

    مرغ (بوقلمون و مرغ نپخته و همچنین بوقلمون و مرغ پخته) را می توان به مدت 12-3 ماه نگهداری کرد.

    اطمینان حاصل کنید که دمای فریزر منفی18 درجه سانتی گراد یا کمتر نگه دارید.

    به گوشت خام نمک بزنید. این یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری گوشت است.

    از نمک پخت استفاده کنید.

    تکه های گوشت را در شیشه یا کیسه قرار دهید، مطمئن شوید که گوشت را کاملاً با نمک بپوشانید.

     

    برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون گوسفند زنده با ما تماس حاصل فرمایید.


    تماس با دامداران

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران 44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران 44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    خدمات ما

    • خرید و فروش دام زنده
    • ارسال دام به محل
    • انجام قصابی در محل
    • انجام انواع قربانی ها
    • تهیه گوشت برای رستوران ها
    • تهیه خوراک دام زنده
    • تهیه دام زنده برای مراسمات مذهبی
    • فروش عمده دام زنده

     

     

            حامیان ما

    تماس با ما

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران    44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران   44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    اعزام قصاب

    اعزام قصاب

    © {2017} کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت در نزد دام زنده محفوظ می باشد. طراحی ، توسعه و راه اندازی توسط ofoghit.com